Mitä energiahoito on?

Energiahoito tukee kehon omaa, luontaista toimintaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoito vapauttaa kehosta erittäin tehokkaasti stressiä ja näin helpottaa stressiperäisiä ongelmia. Ihmisen kehossa on valtavasti omia paranemismekanismeja, joita saadaan aktivoitua energiahoidon avulla. Hoito vaikuttaa ihmisen energiajärjestelmän kautta pääasiassa hermostoon ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Energiahoito lukeutuu luontaishoitoihin eli täydentäviin hoitomuotoihin. Hoito ei poissulje länsimaista lääketiedettä, eikä näiden vastakkainasettelu ole tarpeen. Päinvastoin: toivon energialääketieteen ja länsimaisen lääketieteen tulevaisuudessa yhdistävän voimansa yhä parempien hoitotulosten aikaan saamiseksi.

Mikäli sinulla on oireita, jotka vaativat hoitajan tai lääkärin arviota, ole yhteydessä terveydenhuoltoon. Sairauksien hoidosta ja seurannasta vastaa aina hoitava lääkäri enkä ota kantaa niiden hoitoon tai lääkitykseen.

Energiapiste Reetta Enroos

Miten energiahoito voi auttaa sinua?

Energiahoidosta voi olla apua hyvin monenlaisiin vaivoihin ja sairauksiin. Ihminen on fyysinen ja psyykkinen kokonaisuus. Stressit ja huolet vaikuttavat myös kehoon, jossa ne voivat ilmetä erilaisina kipuina ja vaivoina. Hoitoon sisältyy energeettinen jäsenkorjaus, joka korjaa tehokkaasti kehon asentovirheitä, esimerkiksi lantion kieroutta, eripituisia jalkoja tai skolioosia. Tämä on mahdollista, koska hoitovaikutus ulottuu myös syviin, asentoa ylläpitäviin lihaksiin.

Energiahoidosta on apua monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, -kipuihin ja liikerajoitteisiin, kuten erilaiset selkäkivut, niska-hartiaseudun kivut ja jäätynyt olkapää. Energiahoito vapauttaa stressiä ja jännityksiä hermostosta sekä kehon syvistä lihaksista.

Moni saa energiahoidosta apua myös muihin kuin fyysisiin ongelmiin, kuten esimerkiksi masennukseen, ahdistukseen, erilaisiin pelkoihin ja uniongelmiin. 

Hoidon vaste on yksilöllistä ja hoidettava voi saada avun jo ensimmäisestä hoitokerrasta. Toisinaan hoitoja vaaditaan useampia, ja sarjahoito voi olla silloin tehokkain. Tämä johtuu muun muassa siitä, että samantyyppisen oireen takana voi olla eri syy. Jokaisen keho myös ottaa hoitoa vastaan yksilöllisesti.

Yksi ja aina samanlainen hoito ei tuo apua kaikille ja kaikkiin oireisiin, vaan jokainen energiahoito toteutetaan yksilöllisesti. Body Mind Energy Balancing menetelmä on hyvin monipuolinen, koska se sisältää yli 30 eri energiahoidon tekniikkaa, joita käytän asiakkaan tarpeiden mukaan.

Energiahoito on hyvin rentouttavaa ja voit tulla myös vain nauttimaan ja rentoutumaan hoitoon vaikkei sinulla vaivoja olekaan. Energiahoidot sopivat kaikille ikäryhmille, eikä varsinaisia esteitä hoidolle ole. Olen itse linjannut hoitojeni ulkopuolelle elinsiirtopotilaat sekä raskaana olevat, jotka eivät ole aiemmin käyneet minun hoidossani.