Energiapiste energiahoitaja Reetta Enroos

Toivotan sinut tervetulleeksi energiahoitoon

Olen energiahoitaja Reetta Enroos ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni kokemaan energiahoidon vaikutuksia! Minulle on tärkeää hoitaa sinua yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä löytää parhaat keinot auttaakseni sinua.

Energiahoitajaksi olen kouluttautunut Suomen Energiahoitajien koulutusohjelmassa. Hoitoni perustuvat BodyMind Energy Balancing Method -menetelmään. Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja. 

Työskentelin terveydenhoitoalalla jo yli kymmenen vuotta ja hoitanut työurallani ihmisiä vauvasta vaariin. Tutuiksi ovat tulleet esimerkiksi neuvolatyö, opiskelijaterveydenhuolto, kotisairaanhoito sekä työskentely sairaalaosastoilla. Pidän terveydenhuollon työkokemustani hyvänä pohjana energiahoitamiselle.

Siirryin vuoden 2021 alusta terveydenhoitajan työstäni kokonaan yrittäjäksi. Ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia ja olen onnellinen kun saan tehdä sitä työkseni. 

”Minua on vaivannut pienestä iästä lähtien unettomuus sekä jatkuva melkein jokapäiväinen päänsärky. Olen yrittänyt löytää apua moneltakin taholta etenkin tuohon päänsärkyyn, mutta mistään en ole löytänyt ongelmiini ratkaisua. Muutamien energiahoitojen jälkeen päänsärkyni on ollut poissa noin nelisen kuukautta, ja minun on myös nykyään helpompi nukahtaa.

Koen myös, että olen saanut henkisen puolen ongelmiin apuja energiahoidoista. Uskon, että näillä minun henkisen puolen ongelmilla onkin ollut vaikutus näihin näkyviin ongelmiin, kuten päänsärkyyn ja unettomuuteen. Voin omasta kokemuksesta kaikin puolin suositella energiahoitoja, vaikka vain sen rentouttavan vaikutuksen vuoksi, jos ei koe itsellään olevan sen suurempia vaivoja!”

Nainen 24v.

”Minua on vaivannut useamman vuoden jo todella kovat issias kivut.  Monta kertaa toinen jalka pettänyt alta kun viiltävä kipu iskee aivan yhtäkkiä. 

Kävin säännöllisesti energia-hoidossa @energiapiste:llä ja jo muutaman kerran jälkeen kivut ja vaivat helpottivat. Ensimmäisestä kerrasta on nyt vuosi aikaa eikä issias ole vaivannut minua enää yli puoleen vuoteen ollenkaan. Tämä apu on helpottanut elämääni niin paljon.”  

Nainen 32v.

”Menin Reetalle energiahoitoon äidin ehdotuksesta, ja olen käynyt nyt kolme kertaa. Syy miksi menin oli se, että olin väsynyt ja masentunut. Koulussa oli kaveriongelmia ja mieli oli koko ajan negatiivinen.

Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisen kerran jälkeen ja olo alkoi pikkuhiljaa parantua. Energiahoidossa käyminen kannatti. Äitikin sanoi, että eron huomaa. Reetta on tosi kiva ja iloinen, eikä hoidossa olemista tarvinnut yhtään jännittää. Kiitos Reetta hyvistä hoidoista.”

Tyttö 14v.

.

”Kun kuulin ensi kertaa puhuttavan energiahoidosta, se kuulosti suunnilleen samalta kuin valon nieleskely. Juttelin useamman jo hoidossa käyneen henkilön kanssa ja koetin kysellä mistä hoidossa lienee kyse.  Skeptisyydestä huolimatta menin hoitoon ja koetin suhtautua asiaan avoimin mielin.

Kuinka ollakaan heti ensi käynnillä tuli selviä myönteisiä fyysisiä tuntemuksia kehossa. Parasta oli kuitenkin se mitä tapahtui korvien välissä. Hoitoon mennessä oli stressaantunut olo, mutta pois lähtiessä olo oli seesteisempi. Nyt olen käynyt useamman kerran ja aion käydä jatkossakin.”

Mies 55v.