KAUKOENERGIAHOITO

MISSÄ

Kaukoenergiahoidon voit ottaa vastaan missä päin Suomea ja maailmaa tahansa. Välimatkalla ei ole väliä, sillä hoitomuoto perustuu energeettiseen yhteyteen, joka muodostuu välillemme hoitotapahtumaa varten.

KUINKA

Menetelmä vaikuttaa laajasti kehossasi olevaan ja sitä ympäröivään energiaan. Energiasi vapautuessa virtaamaan vapaammin, elävöityy niin kehosi kuin mielesikin.

VAUVASTA VAARIIN

Hoitomuoto on hyvin turvallinen ja lempeä sekä helppo toteuttaa omalla kotisohvalla. Sinun ei tarvitse omata mitään erityisiä kykyjä ottaaksesi tämän eheyttävän energiahoidon vastaan.

Kaukoenergiahoito voi kuulostaa mystiseltä, mutta se on täysin luonnollinen tapa olla yhteydessä toisiin ihmisiin. Moni huomaa elämässä näitä yhteyden kokemuksia kutsuen sitä arkikielessä yleensä telepatiaksi. Olemme energeettisesti kaikki yhteydessä kaikkeen ja tämän energiayhteyden avulla voin hoidon aikana vaikuttaa sinussa ja kehossasi oleviin energioihin. Kaukoenergiahoito tunnetaan usein myös nimillä kaukoparantaminen ja etähoito. Kaukoenergiahoidossa otan Sinuun tietoisesti yhteyden energeettisen yhteyden avulla. Kun tuo yhteys on luotu, voin hoitaa sinua lähes samalla tavalla kuin lähihoidossakin. Energiasi ovat siinä ikäänkuin edessäni. 

Energeettistä jäsenkorjausta ei voi tehdä samalla tavalla, koska en pääse fyysisesti mittaamaan kehoasi. Tästä huolimatta myös erilaisiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin voi saada tehokasta apua kaukohoidon avulla. Kaukoenergiahoidolla voi hoitaa samanlaisia haasteita kuin yleensäkin energiahoidossa ja käydä henkisen kasvun matkaa yhdessä.

Hoidon aluksi olemme puhelinyhteydessä ja kartoitamme tilanteesi ja hoitosi tarpeet, jonka jälkeen saat asettua kotisohvalle tai muuhun rauhalliseen paikkaan ottamaan hoidon vastaan. Sinun olisi hyvä voida rentoutua hoidon aikana. Toisinaan puhelu on auki lähes koko hoidon ajan ja voimme samalla keskustella, riippuen sinun haasteista ja toiveista. Hoito toteutetaan aina yksilöllisesti juuri Sinun tarpeidesi mukaan. Kaukohoidon lopuksi olen vielä uudelleen yhteydessä sovitulla tavalla ja kerron hoidossa esiin nousseita asioita.

Ajanvaraus kaukohoitoihin soittamalla tai viestillä. Laskun lähetän sähköpostiisi. Myös kaukoenergiahoitoihin on saatavilla sähköisiä lahjakortteja. Voit lukea artikkelini kaukoenergiahoidosta tästä.