KONSULTOINTI

Olemme kaikki energiaa, jonka vuoksi energian värähtelyt vaikuttavat kaikkialla elämässämme. Asioiden, kokemusten ja ilmiöiden tarkastelu yhdessä voi avata sinulle tärkeitä oivalluksia omassa elämässäsi.

Moni kokee mieluisaksi vastaanotolla tai kaukohoidossa, että keskustelemme ensin haasteista joihin asiakas toivoo apua, jonka jälkeen hoidamme tähän liittyviä asioita energiatasolla. Tämä yhdistelmä on erittäin tehokas ja kokonaisvaltainen tapa vaikuttaa energiaan ja oppia itse lisää. Kun keskustelemme asioita, se nostaa niiden taustalla olevia energioita pintaan. Tällöin energiahoito on erityisen tehokasta ja energiat pääsevät vapautumaan paremmin.

Voimme kuulostella mitä elämässäsi olevat peilit, ihmiset, terveyshaasteet ja muut elämän tapahtumat haluavat sinulle kertoa.

Mitkä kokemukset tai tunteet olisi tärkeä kohdata, jotta niihin sitoutunut energia pääsisi vapautumaan ja sen myötä muuttamaan sinua ja elämääsi.

Miten

Konsultaatio aikoja voit varata vastaanotolle energiahoidon yhteyteen tai erillisenä aikana. Konsultaatiot voimme toteuttaa myös puhelimitse tai skypellä.

Haasteet

Konsultaatiossa autan sinua ratkomaan oman elämäsi haasteita. Nämä voi liittyä esimerkiksi terveyshaasteisiin, erilaisiin tapahtumiin elämässä, työhösi, ihmissuhteisiisi, sinua jarruttaviin uskomuksiin tai mahdollisesti kohtaamiisi järjellä selittämättömiin kokemuksiin.

Mitä elämäsi viestii sinulle

Sisällämme oleva energia heijastuu ulkoisiin tapahtumiin ja asioihin elämässä vetovoimanlain mukaan, jonka vuoksi erilaisissa haasteissa on tärkeä kuulostella mistä nämä haasteet haluavat sinulle viestiä? Tässä tutkailussa olen sinun tukena ja apuna.

ohjausta

Ohjaan ja opetan energeettisiä tekniikoita itsehoitoa varten sekä energiahoitajille ammatillisen kehityksen tueksi.

Kun saat erilaisia keinoja käyttöösi, tulet tietoisemmaksi omasta voimastasi.
Kun oma voimasi vahvistuu, juuri Sinä voit luoda itse omaa elämääsi.