Neurosonic-patja

Hyvinvointisi tueksi stressinhallintaan, laadukkaan unen lisäämiseksi sekä kehon tasapainon ylläpitämiseksi.

Lempeää ja turvallista kotimaista hyvinvointiteknologiaa, joka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa.

Neurosonic menetelmän toiminta perustuu kudosstimulaatioon, joka tuotetaan matalataajuusvärähtelyllä. Luonnollinen värähtelyenergia vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon ohjaten kehoa rentoutumisen kautta palautumaan. Tämä mekanismi tukee stressinhallintaa ja aktivoi hermoston omaa palautumisjärjestelmää. Patjan vaikutuksia on todennettu mittaamalla esimerkiksi sykettä ja sykevälivaihtelua.

Neurosonic menetelmän avulla unen laatu syvenee, jonka myötä unen palauttava vaikutus paranee. Myös lihaksisto ja hermosto palautuvat kokemuksien mukaan nopeammin erilaisista suorituksista ja rasituksesta. Menetelmä tuo usein apua stressiperäisiin fyysisiin kipuihin ja oireisiin, kun parasympaattinen hermosto aktivoituu ja lihaksisto rentoutuu. Patjan värähtely auttaa myös siirtymään nopeammin meditatiiviseen tilaan.

Värähtelyllä on useita vaikutuksia stressin lievityksessä

Tarjoan Neurosonic -patjan ohjelmia palautumisen ja rentoutumisen tueksi energiahoidon yhteydessä tai erillisenä palveluna.

Neurosonicilla on mahdollisuus valita 10-40 minuutin ohjelmia palautumisen ja rentoutumisen tueksi.

Lue lisää Neurosonic patjasta täältä.

Neurosonic hoito-ohjelmat

kertakäynnillä tai vastaanoton jälkeen

Lyhyt 10-20min / 15€
Pitkä 24- 41min / 25€


Vuokra kotiin tai yritykselle
140€ / viikko
240€ / 2 viikkoa 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Vuokraan patjaa myös yrityksille sekä yksityishenkilöille.