Tarinani

Lämpimästi tervetuloa matkaani mukaan Energiapisteelle. Olen Reetta Enroos ja vaalin kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kaikenlaista tasapainoa elämässä. Tarjoan monipuolisesti palveluita yksilön ja yhteisöjen hyvinvoinnin tueksi.

Päätyökseni teen vastaanotolla energiahoitoja ja konsultaatioita sekä kaukoenergiahoitoja ympäri Suomea ja maailmaa. Tarjoan myös hyvinvointipalveluita yrityksille ja yhteisöille. Olen etuoikeutettu, kun saan olla mukana ihmisten matkassa omassa henkisessä kehityksessä sekä hoitaa erilaisia kehon ja mielen oireita.

Minulla on kokemusta terveydenhoitoalalta yli 15 vuoden ajalta ja sain tuona aikana hoitaa potilaita vauvasta vaariin. Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja energiahoitaja. Vaalin kehon luontaista viisautta terveyden ja hyvinvoinnin lähteenä ja samalla minulle on tärkeää myös tasapaino länsimaisen lääketieteen ja energialääketieteen kanssa. Parhaimmillaan ne tukevat toinen toisiaan erilaisten mielen ja kehon terveyshaasteiden kanssa. Vastuullisuus on minulle erityisen tärkeää, kun toimitaan luontaishoitojen ja ihmisen terveyden sekä hyvinvoinnin parissa.

Koen tärkeäksi tuoda energiahoitoja kaikkien lähelle. Energiahoidoissa käy aivan tavallisia ihmisiä eikä tästä hoitomuodosta tai energioista tarvitse välttämättä tietää tai ymmärtää mitään tullakseen hoitoon. Hoito toteutetaan jokaisen yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan. Myös pidemmällä omassa sisäisessä kasvussa tai henkisessä kasvussa kulkevia tuen monin keinoin, maanläheisesti ja sydämellä. Ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia ja osa sielun tehtävääni. Olen kiitollinen saadessani tehdä sitä työkseni Energiapisteellä. Olet lämpimästi tervetullut matkaani mukaan myös somekanavilleni @energiapiste ja Facebookissa Energiapiste Reetta Enroos.

"Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja energiahoitaja.

Minulle on tärkeää tasapaino länsimaisen lääketieteen ja energialääketieteen kanssa."

Matkani terveydenhoitajasta energiahoitajaksi

Luotin elämässä pitkään vain länsimaiseen lääketieteeseen terveyden ja erilaisten oireiden hoidossa. Olin energiahoitojen suhteen erittäin skeptinen fyysisten oireiden hoidon osalta. Minulla oli hyviä kokemuksia energiahoidosta jo aiemmin rentoutumiseen ja mielen keventymiseen, mutta olin erittäin vahvasti sitä vastaan, että energiahoidolla voisi vaikuttaa mihinkään konkreettiseen fyysiseen oireeseen. Myös kaikenlainen henkisyys ja ympärillämme olevat energiat olivat minulle täyttä hepreaa.

Onnekseni mieheni oli kärsivällinen ja jaksoi melko jyrkkää asennettani, samalla yrittäen ohjata minua kehon ja mielen sisäisen maailman äärelle. Sain häneltä lahjaksi energiahoidon yhdistettynä energeettiseen jäsenkorjaukseen. Tuo kokemus oli mullistava, en voinut käsittää kuinka kehossani voi tapahtua niin paljon ja niin konkreettista, vaikka hoitaja “vain piteli käsiään” kehollani tai sen lähellä. Selkäkipunikin hävisi tuon hämmentävän hoidon myötä.

Tästä heräsi mielenkiintoni, mitä ihmettä kehossani tapahtui hoidon aikana ja vielä sen jälkeenkin? Jotain mitä minulle opetetut anatomian ja fysiologian opit eivät mitenkään voineet selittää. Lähdin mielenkiinnosta Suomen energiahoitajien kurssille selvittämään tätä asiaa ja vaikutuin jo kurssilla harjoitellessa hoidon konkreettisista vaikutuksista. Aloin heti tekemään harjoitushoitoja lähipiirille ja olin hämilläni kuinka valtavasti pystyin auttamaan ihmisiä erilaisissa oireissa ja vaivoissa. Kävin nopeaan tahtiin kaikki kurssit ja puolessa vuodessa maailmankuvani sekä käsitys ihmisen kokonaisvaltaisesti terveydestä mullistui. Olin tullut kotiin <3

Olin tuolloin vanhempainvapaalla ja palasin terveydenhoitajan työhöni osa-aikaisena, samalla perustin Energiapisteen ja tein sivutoimisena energiahoitoja. Tätä comboa hetken elettyäni tulin siihen tulokseen, että pystyn auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisemmin ja etenkin omia arvojani kunnioittaen yritykseni kautta ja jäin kokoaikaiseksi yrittäjäksi.

Koko tämä matka on pitänyt sisällään myös valtavasti sisäistä työtä ja kasvua. Polku on ollut paikoin rankka, mutta kaiken muutoksen ja oppien arvoista. Vastoinkäymisten tuomat opit ovat kääntyneet voimavaraksi ja viisaudeksi. Fyysisten haasteiden hoito sai minut innostumaan tästä alasta ja matkan myötä on auennut myös mielen voima. Kuinka sisäinen maailmamme ohjaa elämää, kuinka valtavasti meillä on itsellä avaimia vaikuttaa elämäämme kun löydämme oikeat

Vuosien aikana on vahvistunut halu hoitaa energiahoidon menetelmillä ihmisiä sekä tukea että ohjata sisäisen kasvun polulla olevia.