Yrityksille

Tarjoan yrityksille erilaisia työhyvinvointia edistäviä palveluita ja luentoja, jotka voi tilata valmiina tuotteena tai voimme räätälöidä yhdessä juuri teidän työyhteisön tarpeita vastaavan kokonaisuuden.

Ydinajatuksena on huomioida työntekijöiden hyvinvointi sekä työyhteisön ilmapiiri osana työkyvyn ylläpitämistä. Palveluni sopivat esimerkiksi erilaisiin kehittämispäiviin ja tyhy tapahtumiin.

LUENNOT

Luentojen teemat valitaan työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Luennot liittyvät stressinhallintaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, työpaikan ilmapiiriin ja työelämän tunnetaitoihin huomioiden yksilö sekä yhteisö.

KEHOMIELI HARJOITUKSET

Ohjaan erilaisia hyvinvointia tukevia harjoituksia ja hoidollisia hetkiä:
- kehomeditaatio
- rumpumeditaatio
- ryhmäenergiahoidot
- hengitysharjoitukset
- palauttavat keholliset harjoitukset

NEUROSONIC-PATJA

Vuokraan Neurosonic patjaa myös yrityksille työntekijöiden palautumisen tueksi ja virkistäytymiseen. Neurosonic patjan toiminta perustuu matalataajuusvärähtelyyn, joka vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon ohjaten kehoa rentoutumisen kautta palautumaan. Tämä mekanismi tukee stressinhallintaa ja aktivoi hermoston omaa palautumisjärjestelmää.

Patjaa ohjataan sovelluksen kautta, jonka voi ladata yrityksen omaan mobiililaitteeseen vuokrauksen ajaksi. Ohjelmat kestävät valinnan mukaan 10-40min.